OyunDostu

·OKUL

OyunDostu

Ebeveyn·Öğretmen·Yönetici

22 Eylül 2022 ve 29 Eylül 2022 tarihlerinde gerçekleştirmiş olduğumuz canlı yayınlara sayfamızın devamında bulunan yayın tekrarları bölümünden erişebilirsiniz.

Yayın Tekrarlarımız

22 Eylül 2022 - Öğretmen Eğitimi

29 Eylül 2022 - Ebeveyn Eğitimi

Etkinlik Bilgisi

Game amblem

Oyunun çocukların hayatındaki önemi, okul ve öğretmenlerin oyuna bakış açıları ve oyun kavramının başarıya giden yoldaki etkisi üzerine yapılan araştırmalar online eğitim seminerinde Doç. Dr. Yavuz SAMUR tarafından Uğurlu yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize aktarılıyor.

Eğitmen Bilgileri

Doç. Dr. Yavuz Samur
BAU Eğitim Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı ve YEGAM Başkanı

Bahçeşehir Üniversitesi, Eğitim Bilimleri Fakültesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü öğretim üyesi ve bölümün başkanı olan Doç. Dr. Yavuz Samur, Fulbright bursu ile Amerika’nın Virginia Tech Üniversitesi’nde Öğrenme Bilimleri ve Teknoloji – Eğitim Programları ve Öğretim (Learning Sciences and Technologies – Curriculum and Instruction) alanında doktora unvanını almıştır. Aynı zamanda, Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Teknolojileri, Yüksek Lisans program koordinatörüdür. Araştırma ilgileri arasında eğitimde ve öğretimde teknoloji kullanımı, dijital eğitsel oyunların kullanılması, eğitimde oyunlaştırma, eğitsel oyun tasarımı, dijital oyun tasarımı, oyun bağımlılığı ve oyun temelli öğrenme gibi konular yer almaktadır, aynı zamanda öğrenciler için dijital eğitsel oyunlar da tasarlamaktadır ve bu alanda oyunlar üreten Uğur Games şirketinin kurucu ortaklarındandır. Doç. Dr. Samur, bunun haricinde devlet destekli ve kurumsal eğitsel oyun projelerinde, eğitsel dijital içerik ve yazılım/oyun tasarlama projelerinde yer almaktadır. Öğretmenlere, öğrencilere ve velilere yönelik bahsedilen alanlarda birçok çalıştay ve seminerler de düzenlemektedir.

Yavuz Samur Fotoğrafı

Program Takvimi 🗓️